Къща 1
Тя е най-малката къща от комплекса. Състои се от 3 спални помещения с гардероби, 3 бани с тоалетни, чардак, всекидневна и долна тераса. Двете от спалните са на втория етаж  с прилежащи бани  към  всяка от тях. Минава  се по коридор, който  води  до чардака има миндер, на който да поседнете и отдъхнете.
На първият етаж е третата спалня с гардероб, в близост до която е и третия санитарен възел. Всекидневната е обзаведена с бокс, който включва: хладилник, готварска печка, миялна и перална  машина. Има  дивани с холна маса, маса за хранене  и бар  за двама. В дневната има цифрова телевизия.
Къщата е общо за шест човека.
Къща 2
Тази къща има четири спални помещения с гардероб, три санитарни възела, чaрдак с миндер, всекидневна и долна тераса. Трите от спалните са на втория етаж с две бани. Едната стая е с индивидуална баня, а другата баня е в коридора.
На  първия  етаж  е  и  четвъртата  спалня  с гардероб, в  близост до която е третият санитарен  възел. Всекидневната  е  обзаведена с бокс, който  включва: хладилник, готварска  печка,  миялна  и  перална  машина, маса  за  хранене  и  бар  за двама. В дневната има цифрова телевизия.
Къщата има капацитет осем човека.
Kъща 3
Къща три има четири спални помещения с гардероб, три санитарни възела, чардак, всекидневна и долна тераса. Три от спалните са на втория етаж с две бани. Едната стая е с  индивидуална баня, а другата баня е в коридора. Друга  от  спалните  пък е с изглед и изход към чардака.
На първия  етаж е  и  четвъртата спалня  с  гардероб, в  близост, до  която  е третия санитарен възел. Всекидневната е обзаведена с бокс, който включва: хладилник, готварска  печка, миялна  и  перална  машина, маса  за  хранене  и  бар за двама. В дневната има цифрова телевизия.
Къщата има капацитет осем човека.
Информираме Ви, че  всички  стаи  в  комплекса  са  различни и няма гаранция, че ще бъдете настанени в конкретна, харесана стая от предоставения снимков материал.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All rights reserved. The Three Houses Resort © 2014 Design by Stivt ltd.